Plugg..

Då var det ännu en ny dag.... Idag fick jag min första läxa, ska typ läsa lite över 10 sidor om källkritik inom historia! Så nu har skolan dragit igång på riktigt. Känns skönt för då har man något att göra på dagarna, och då kommer tiden gå ganska snabbt fram tills nästa sommar(hoppas jag)! Då det bär av till USA!!
 
Har nog inte berättat att innan jag åker iväg till USA så kommer jag få en Ipad :D. Först var det så att om man bokade en intervjuv, blev antagen och betalade anmälnings avgiften innan den 31 Maj så får man en Ipad innan man åker iväg. Men sen ändrade dom det till siste juni istället. Men fixade intervjuvn och det redan i Maj.
Har inte så mycket mera att säga.
Hejsvejs!

Söndag!

Hejsan svejsan, idag har jag haft serie match med mitt lag f- 96/97 mot Tofta (mitt lag heter Lerkil). Vann med 3-2, har fyra serie matcher kvar på denna säsongen nu... Sen har jag även kollat när min lillebror som är 7 år gammal spelat sina första matcher.

Denna veckan ska jag försöka kolla upp vad vaccinationerna som jag ska ta inför USA kostar, men får se om jag orkar haha.

bye bye!

Match och annat..

Igår började vi följa vårt schema, så slutade 15.10.
Igår fick jag ett mail från EF som skrev att dom hade skrivit något på My EF så gick in och kollade och dom hade då godkänt mitt fotoalbum som jag gjorde i början av sommaren så känns skönt att allt är klart förutom hälsoundersökningen som skall göras nu under hösten :-).
Igår spelade jag match med b-laget och vi vann Med 4-2 och jag lyckades få in ett mål!
Nu ska jag ha privat juridik...


Måndag..

Då var första skoldagen avklarad. Fick en bra klass och ett gött schema. Kommer nog bli ett bra år fram tills jag åker till USA!
Hände inte så mycket idag förutom en massa info och nya namn... ¨
imon blir det en kort dag typ 9-11 eller något sånt.
Och om ni inte visste så är fotboll ett av mina större intressen :)
ne nu ska jag gå och hitta på något kul!
KRAM

Back to School..

Ja då var sommarlovet 2012 slut.. Imon är det tillbaka till skolbänken. Börjar på en ny skola och kommer få en ny klass! Börjar första ring och ska gå en linje som heter ekonomi. Det blir spännande !
Nu ska jag lägga mig och läsa lite
Kram


Paintball

Igår spelade jag paintball för första gången med min bror och två av hans kompisar. Det var kul, och gav adrenalin
Kick när man sprang där med ett vapen och skulle skjuta på motståndarna samtidigt som man skulle se till att inte bli träffad själv! Roligt att ha prövat på det!
Sen efter vi hade spelat så var det att åka på middag hos min kusins flickväns föräldrar med amerikanskt middags tema. Någon typ av en hamburgare ( kom inte ihåg vad det hette) men gott var det!
Idag väntar först ett barn kalas för
Min syster som fyllde 5 år i juli och sen senare på eftermiddagen blir det släktkalas för mamma som fyllde år i veckan!


vad händer i höst?

Nu till hösten är det lite saker som ska fixas inför utbytesåret!
Det som ska göras är:
* Hälsoundersökning
* Vaccinationer
* fixa nytt pass
 
Om det är någon som har frågor eller funderingar angående min språkresa så får du kommentera :-)
Nu ska jag börja fixa iordning mig för ska på middag hos några kompisar lite senare!
Trevlig helg!
 
 
 

Hörlurar

Varför jag inte bloggar så mycket just nu är för att jag inte har så mycket att skriva om... så om det är något ni undrar eller vill att jag ska skriva om angående mitt utbytesår eller något annat så kommentera :-).  Just nu sitter jag och fixar med mina hörlurar. Så här ser dom ut just nu, men dom är inte klara än ;-), vill ni veta hur jag gjorde så får ni kommentera så ska jag försöka förklara !
Kram
 

Varför utbytesstudent?

Varför valde jag att bli utbytesstudent?  För många är det en dröm att få åka och plugga utomlands i ett år. För mig har det aldrig varit en speciell dröm att få åka iväg på ett utbytesår. Varför jag valde att åka som utbytesstudent var för att jag vet att jag kommer lära mig mycket utav den resan som t.ex. växa som person & bli mer självständig. För ett års sedan kommer jag ihåg att jag satt och bläddrade i utbytesstudents kataloger som skickades ut av EF och STS, satt där och tänkte "fan vad coolt för dom som vågar och får åka". Så en kväll frågade min pappa mig om jag skulle kunna tänka mig att åka iväg som utbytesstudent och blev först lite skrämd av tanken, ca ett år är lång tid att vara borta. Tanken på att vara iväg från familj och vänner är läskigt, men i nutid är det såå lätt att ha kontakt med dom i Sverige. Det finns email,facebook, skype m.m. 
Tänk att få lära dig engelska flytande? göra allt amerikanare gör, få uppleva prom m.m. Man har ju kollat på filmer om prom, graduation osv och suttit och bara tänk " fan vad häftigt"  och om ett år får jag uppleva det amerikanska livet!
Nu tänkte jag sova, godnatt !
 

Regionsval

I ett av dom första inläggen jag gjorde här på bloggen skrev jag att jag hade gjort ett regionsval. Regionsvalet jag gjorde blev "western states" där ingick: Nevada, Oregon, Califonia, New Mexico & Arizona. Ville hamna på ett ganska varmt ställe. Jag tyckte att western states lät lockande på något sätt :). 
 
 
 
 
 
Om det är någon som har tips på vad jag kan skriva så kommentera gärna! Vet inte riktigt vad jag ska skriva om :-)