1 dag kvar

Hejsan svejsan
Gick upp 11.00 idag för det var så himla skönt att bara ligga kvar en stund. Har duchat och städat mitt rum så nu är det snyggt till imorgon förhoppningsvis, jag är väldigt duktig på att lägga alla mina kläder på golvet... ;)
På dagens schema är det julklappsinslagning som gäller! Har inte slagit in ett enda paket... kan lägga upp bilder ikväll om hur inslagningen ser ut om ni vill :)
Inatt ska det tydligen komma in ett "snöoväder" men vi får väl se om detta stämmer, annars blir det en grön jul i år igen.
Vet inte om jag skrivit att jag fick det fjärde nyhetsbrevet från EF i fredags tror jag det var. Där det stod lite om Julafton i värdlandet men även att det kommer vara en "preperation weekend" för EFs utbytestudenter i April. Skulle tydligen vara någonstans i Katrineholm. Vet inte så mycket mer för det stod mer info kommer när det börjar närma sig, ska bli kul! :) :love: 
Hade lite tråkigt vid datan så har "redigerat" lite på denna bild ;) Sidan jag gjort det på är http://pixlr.com/ är jätte bra sida enligt mig då du kan skriva på bilden och redigera och fixa! :)
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback