Utbytesår

Tänkte att jag kunde skriva ett inlägg om hur jag fick idèn till att åka iväg som utbytesstudent. Sommaren 2011 var jag på en språkresa i San Fransisco och bodde hos en underbar värdfamilj. Jag var borta i en månad. Efter jag kommit hem från språkresan så började jag kolla i kataloger som EF och STS skickar ut. Jag tyckte det verkade häftigt att åka iväg som utbyesstudent. En kväll så drog min pappa upp ämnet, han frågade om jag skulle kunna tänka mig att åka iväg i ca ett år. Vi började prata mer och mer om det hemma.
I början av Maj iår så skickade jag in en intresseanmälan till EF. Några dagar senare så ringde dom upp och vi bokade intervjuv. Intervjuvn ägde rum 8 Maj. En vecka efter jag hade varit på intervjuv så ringde dom och sa att jag blivit antagen till programmet :D.  Så dom skickade hem dom papprerna som man skulle fylla i. och dom är klara och inskickade till EF. Det ända jag har kvar att göra är ett fotoalbum som man tydligen skulle göra och det tänkte jag sätta mig med nu. Det är så långt jag har kommit nu.
 Är det någon som har någon fråga eller något om min språkresa eller mina ansökningar och hur det går till lite mer exakt så är det bara att fråga på, jag blir jätte glad om jag får frågor.
 
Ne nu tänkte jag göra detta fotoalbum, sen skall jag se på EM finalen mellan Spanien VS Italien. ( GO SPANIEN )
Kram
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback