Idè torka..

Händer inte så mycket i mitt liv nu, så har inget att skriva ;) om ni undrar något så fråga på! Svarar jätte gärna på frågor! Uppdaterar mer när dethänder något kul!
Om ni har någon ide om vad jagkan skriva om så lämna en kommentar ;)
Kram

Inställd lektion

Dagen börjar ju bra... Kom till skolan vid 9.55 då min första lektion skulle börjat, men det visade sig att den var inställd så nu sitter jag och en kompis på espresso house och dricker en chai!
Nästa lektion börjar 11.25....... :(
Ha en trevlig fredag och en riktigt go helg!!


Helgens planer

Hejsan hoppsan... händer inte mycket på USA fronten förutom att jag ska boka hälsoundersökningen på måndag.
 
Nu i helgen har jag fullt upp, imorgon ska jag träffa några gamla tjej klasskompisar från 9:an. Blir middag och film allmänt trevligt! På lördag ska jag på bio med mina två underbara vänner, Emma och Tilda vi ska se Hope springs får se om den är bra. Efter filmen tänkte vi gå ut och äta. Sen på söndag har vi serie-final match hemma mot centern heter dom.
Vad tycker ni om min nya design som Victoria hjälpte mig med? :) :love: Hon finns länkad i länklistan, hon ska också åka iväg till USA med EF.
Nu är jag hungrig så ska och gå och käka middag, hejsvejs!

Studiedag

Studiedag idag... Riktigt skönt! Just nu sitter jag och gör en engelska läxa som vi har tills imon.
Igår läste jag igenom nyhetsbrevet från EF och där stod det att man måste senast lämna in hälsoundersökningen innan den 30 november. Men ska boka en tid nu i veckan så jag får hälsoundersökningen klar innan :) skönt att bli klar med allt så fort som möjligt!


Tråkig dag


Idag hade jag orienteringsdag... det gick rätt okej men det var sjukt lerigt och halt överallt. Men jag tog mig igenom banan och hittade alla kontroller.
 
Fick mail från EF idag, där dom skrev att dom samlar in alla ansökningshandlingar för att sedan skicka över dom till USA :D i mailet så var även det första nyhetsbrevet med.. har inte läst igenom det än men tänkte göra det nu, så får se vad det står för kul. Känner mig sjukt taggad på att åka iväg nästa sommar! :love:
Ha det så bra pözz och kraam.
 
En bild från när jag var på språkresa 2011

Söndag

Denna helgen har jag bara tagit det lungt. Har varit förkyld så har försökt vila så mycket som möjligt. Imon ska vi ha skolfoto  och jag har även tänkt ta den sista livmoderhalscancer sprutan men får se om jag får ta den då jag är förkyld, men jag hoppas. På tisdag ska jag ha orienteringsdag med skolan... får se hur det går då orientering inte är min starkaste sida i idrott.  Händer inte så mycket mer denna veckan, har studiedag på onsdag! :)
kram 
 

Inte som jag tänkt..

Igår skrev jag att jag skulle kolla igenom hälsoundersökningen, men så blev det icke... På kvällen så åkte jag och en kompis in till en liten klubb i kungsbacka ( staden där jag bor). Väl där var det en slags "kick-off" för alla födda 96 och uppåt. Många från min klass var där så jag var där en stund och pratade med folk och dasade lite.
Har även åkt på en förkylning.... jag som ska spela 2 matcher i helgen också, får se hur det går.
imon är det fredag och sen helg!

Onsdag

Idag i skolan hade vi inställd idrotts lektion, och igår hade vi inställd engelska. Det dåliga med att vi hade inställd idrott idag var att vi skulle ha orientering och vi ska ha orienteringsdag på tisdag så hade ju vart bra att haft idrott idag .... men men så är det, kan ju bara göra mitt bästa.
Ska nog sätta mig med pappa och kolla igenom hälsoundersökningen ikväll för har inte så mycket läxor :)
Uppdaterar mer när det händer något roligt eller något om USA !
 

Dålig uppdatering

Har blivit väldigt dålig uppdatering på senaste. Har inte riktigt haft tid att sitta framför datan. Har pluggat, tränat och spelat match. just nu sitter jag och pluggar 57 spanska glosor tills imon (tummen upp) !
Händer inte så mycket på USA fronten.. jag och pappa ska sätta oss ner med hälsoundersökningen och kolla igenom den denna veckan så jag kan boka en tid.
På måndag ska jag ta min sista livmoderhalscancer spruta.
Ska försöka bli bättre på att uppdater!
 
Nu ska jag återgå till pluggandet :(
puss och kram

Helgen

I fredags träffade jag min underbara kompis Emma, vi fikade och hon följde med mig hem. Runt 19 tiden så åkte vi ner och kollade på lite fotboll.
På lördagen spelade jag match och vi vann med 8-1. Senare på kvällen så drog jag till min kompis Tilda på middag, Emma var även med, vi pratade om skolan osv. Sen idag hade jag en till match som inte var jätte rolig då vi vann med 16-1.....
Denna veckan ska jag försöka sätta mig ner med mina föräldrar och kolla igenom vad vi ska göra inför hälsoundersökningen.
Kram