Amerikanska ambassaden!

Hej hej.. Sitter just nu på Arlanda med pappa och väntar på flyget hem som avgår 17.45 :-) var ju på amerikanska ambassaden imorse och jag hade bestämt med Victoria (somr länkad i min meny) att mötas upp 7.30 utanför ambassaden. Det visade sig att vi var först i kön då ingen annan hade kommit. Var jätte trevligt att träffa Victoria och prata lite då jag läser hennes blogg och vi är båda aktiva på en fb grupp som bi har för EF.
Vi blev sedan insläppta och fick gå igenom en säkerhets kontroll och lämna av telefoner och tillbehör till den. Sen gick vi upp i huvudbyggnaden och tog nummerlapp för att vänta på att lämna in alla papper. När jag väl hade lämnat in papprerna så fick man sitta ner och vänta på att man skulle bli uppropad så man kunde ta fingeravtryck. När man väl hade gjort det så var det mer väntan och när man sedan blev uppropad igen var det dags för själva "intervjun". Fick frågor som: vad ska du göra i USA? Vet du vart du ska ? Och några till, detta skedde på engelska. Men allt gick bra och mitt visum kommer väl inom en vecka ! :) om det är någon fråga angående ambassaden så ställ den gärna!
Kram
Bild tagen från vickiso.com och den ena från Amandas blogg som finna länkad i menyn :)Hihi snygg bild ;)

Haha intervjun var ju ganska...komisk iaf:)

Svar: Eller hur! ;) Jag hoppas det var okej att jag "lånade" den bilden.. glömde fota själv nämligen.. :( Asså? vad fick du för frågor?
Sofia

2013-04-29 // 18:50:45

Ja helt okej:)
Ja men det var ju inte direkt en intervju menar jag:) Typ samma frågor som dig. om jag vet när jag ska åka, Och jag vet ju inte så då va nästa fråga "när får du veta det"

Inte svårare än så :D

Svar: så bra! Haha nej inte direkt alltså .. men skönt att det är klart nu iaf!! :D Nu väntar vi bara på en familj sen är vi ready to go!
Sofia

2013-04-29 // 21:05:21

Exakt! Hör gärna av dig när du fått familj, så kul att få höra! :):)

Svar: Ja detsamma ! :)
Sofia

2013-04-29 // 21:27:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback