Lite tankar och annat

Nu är det ungefär 4 månader kvar tills jag åker iväg till USA och tankarna går lite upp och ner..
Vissa dagar så tänker jag "shit vad kul att jag flyttar till USA om några månader!" andra dagar " Vad har jag gett mig in på?" men det är väl så det är för dem flesta som åker iväg tror jag.
Även om jag vet att det kommer bli jobbigt någon gång när man är där så är det en upplevelse och jag tror och hoppas att jag kommer utvecklas som person när jag är där!
Ser verkligen framemot att få bo i landet och plugga på en amerikansk high school, det skiljer ju sig från Sverige.
Folk frågar "är du inte nervös? hur känner du inför det här? osv"  Jag tycker det ska bli grymt kul att få uppleva något nytt och åka på ett äventyr där man inte riktigt vet vad som kommer hända .. Sverige finns alltid kvar och det är så himla lätt att ta kontakt med sina vänner och familj om något inte känns bra m.m så det gör att jag känner mig säkrare.
Jag har skrivit lite lappar till mig själv som påminner mig vad jag ska göra när jag känner hemlängtan eller något jag inte vill göra. Jag ska vara så öppen som möjligt och prova på nya saker som jag aldrig skulle gjort i Sverige för jag tror man växer så mycket som person då!
Jag har inga speciella förväntningar för man blir bara besviken om det inte blir som man tänkt, det blir som det blir och jag hamnar där jag hamnar och ska göra det bästa utav tiden!! :)
Jag ser verkligen fram emot detta året utomlands och få lära mig och uppleva en massa nya saker om ett annat land som ligger långt ifrån Sverige!
 
Det här blev ett lite rörigt inlägg, men det är så jag känner för stunden inför det här äventyret! Är det något specifikt ni undrar om hur jag känner eller något annat så FRÅGA! :)
KramKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback