Fråga ❤

Hur kommer det sig att du ska byta värdfamilj? (Du kanske har skrivit om det innan) 
Hur känns det inför skolan? Med tanke på att alla lektioner kommer vara på engelska, en helt annan engelska än den man har mellan två personer som pratar ?
Kram
 

Hejsan! 
Denna familjen jag har bott hos i ca tre veckor nu har bara varit en välkomstfamilj tills vi hittade en permanent familj. Vilket innebär att man bara bor där en liten tid tills dom har hittat en familj som jag kan bo hos hela Året.
Jag är väldigt nervös nu innan skolan börjar.. Men jag har ändå en bra känsla så att säga. Ser verkligen fram emot att höra klockorna ringa och allt som hör till däremellan! Men nervositet och spänning är nog det som förklarar mina känslor bäst. 
Det kommer nog vara jobbigt dom första dagarna tills man kommit in i det då man inte kan alla termer på engelska men om man inte förstår så får man fråga sig till men jag hoppas det går ganska fort att komma in i språket i skolan och förstår allt någorlunda bra :) Men jag lovar att göra ett inlägg när väl skolan har kommit igång om hur det är med språket på lektionerna. ❤ Kram
 
Nu ska jag sova för i morgon vid 12-tiden är det registrering på skolan! Ska bli kul och välja klasser osv inför mitt kommande skolår! Efter registreringen så vet jag inte riktigt vad vi ska göra men det blir säkert bra, Godnatt ❤❤ loveKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback