Goodmorning

Godmorgon, när jag kom hem igår var jag alldeles för trött för att blogga + att jag hade huvudvärk. Dagen ikul var kul! Jag är nu registrerad på columbia High School, skolan har ingen speciell dresscode och skolfärgerna är röd och vit. Jag kunde inte välja classes igår då conseulorn hade väldigt mycket att göra, så på måndag ska vi fixa det samt så ska jag flytta till familjen på måndag efter morgon träningen! :) Är så glad och dom är jätte snälla och dom har planerat in lite resor osv så det ser jag fram emot. 
Dagen igår så var vi som sagt i skolan och sedan åkte vi hem till familjen jag ska bo hos och jag fick se huset och mitt rum, jätte fint hus. Dom har även en hund och katt. :) Sedan så åkte Allie, jag & Vanessa ( Allie har körkort) ner till Hood River och gick runt, dom har lite affärer där och Vi åt även froyo och det var supergott!! Hon visade oss även white salmon men finns inte så mycket där .. Sedan åkte vi hävden hem till hennes kompis Matt så vi stod där och pratade en stund innan vi begav oss hemåt och satte på en film. 
Vid 19-tiden åkte vi ner till Hood river igen för vi skulle mötas upp för middag med familjen då Jack (sonen i familjen) hade haftvfotbollsträning. Det var en trevlig kväll och det var kul att spendera tid med dom och mer tid blir det! 
Idag ska jag och Vanessa nog börja packa lite smått tror jag och jag ska nog läsa lite för nu är det sista helgen med lugn och ro! 
Nu ska jag upp och äta frukost hejsvejs❤
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback