Home of the bruins!

Har nu kommit hem från soccer practise och vi sprang i en timme imorse. Vi sprang 44 000 meters. Det var lite som idioten typ.. Först startade man på en linje och sprang upp till 35 meters linjen och sedan tillbaka, sedan upp till 75 meter och tillbaka och tillsist hela vägen upp till 100 och till den skulle man springa 3x .. Och sedan tillbaka till 75 och sen 35 och sen klar och det skulle man göra på 5 minuter.. Nackdelen var att vi skulle springa den längan 4 gånger totalt men jag klarade första sträckan på mindre än 5 min men dom andra tre gångerna gick det sämre men jag är stolt! 

Var även och valde klasser inför skolan och jag fick inte mitt schema ännu då dom inte lagt in mig i systemet. Men dom klasserna jag kommer ihåg är iaf: US history, Chemistry, english (hette något speciellt), collage math (hjälp!), PE/ wight, och två ekonomiska klasser typ :) Får se hur det blir haha.
Har inte kunnat flytta till min nya familj ännu då vi inte har fått tag i EF personen som vi söker och kan säga att det är ok att flytta. Så nu väntar jag på att Gisela ska komma hem från kyrkan och ringa EF och förhoppningsvis kan jag sedan flytta..! :) Har en till träning i eftermiddag i två timmar men då är det fotbollsträning så inte så mycket springa hehe :)
Bilder på skolan, på en av bilderna är det två tjejer och det är Allie och Savannah! ❤

 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback