I MADE IT!

Jag klarade första dagen i skolan! Skolan började 8:15 och vi åkte härifrån 7:45 då jag ville hinna se skolan lite innan vi började. Skolan slutade vid 15:10 och då var det bara att byta om till fotbollskläderna. Efter skolan var det träning i två timmar från 15:30-17:30 och vi fick även veta vilket lag vi tillhörde och jag kom med i varsity laget som är det bästa och under så är det JR Varsity.. :) 
tänkte skriva mitt schema och vilka klasser jag har:
1st period- choir (kör) jag vill pröva något nytt 
2nd period- accounting, och det är typ lite om företag och sånt tror jag
3rd period- någon foto klass med photoshop
4th period- us history
LUNCH
5th period- PE/weight, man lyfter tydligen vikter osv det blir spännande! Jag måste bli starkare! :) 
6th- language & litterature, det är min engelska klass.
7th- intro to business 
 
Men när jag började idag så hade jag egentligen collage math som första period men det var alldeles för svårt. Det är alltså matte för att förbereda folk för collage och vi började räkna på lektionen och tyckte det var alldeles för svår. Sedan på tredje perioden så hade jag valt chemistry och läraren började räkna med bokstäver och det gick så fort och jag förstod ingenting så jag bytte ut don två kurserna till ovan som ni ser! :) 
 
Denna helgen är det labor day och vi ska ut till ett hus vid kusten. Familjen jag bor hos äger ett hus i long beach, WA :) 
en väldigt söt lapp från min 9-åriga värdbror som låg på sängen när jag kom hem! Blev väldigt glad utav den! På den sista bilden är det jag och mina värdsyskon :) ❤ 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback