Igår

Hejsan hoppsan, just nu sitter jag och äter frukost och klockan är 10:00 här. Idag ska vi åka och handla lite sportsaker som en sportväska och lite annat :) Vanessa ska även börja packa idag då hon flyttar Inorgon.. Hoppas hon får det bra i sin nya familj!
 
Igår hätmade Lori (Ellis mamma) upp oss och vi åkte med henne till the elementery School som vi har här i Dallesport. Väl där mötte vi upp Elli, Riley och gregory. Riley är Ellis bästavän och Gregory hans lillebror. Vi hjälpte alla lärare att ställa iordning bord och flytta saker inför skolstarten där nästa vecka. Vi mötte även upp en annan lärares dotter som hette Allie. Jag, Vanessa, Ellie & Allie åkte till McDonalds och åt lunch och sedan hem till Ellies morföräldrars hus för att bada! :) Även Riley och Gregory kom och badade så det var kul och bra väder. 
Vid 16-tiden blev vi avsläppta hemma då jag hade ont i huvudet och mådde inte helt hundra.. Jag är inte van vid denna värmen alls då det är över 30 grader ute samt inne då vi inte har jätte bra airkonditioner. 
Men jag har lite roliga nyheter men kommer skriva dömer när allt är 100% säkert vill inte skriva i förväg .. ;) 
här kommer lite bilder 
 
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback