Lite info

Godkväll eller god morgon för er del! Klockan är här nu runt 20.30. Idag har jag och Vanessa försökt sola lite och det var inte lätt när det var supervarm ute. Det har inte blåst någonting under dessa dagar så det är run 95 F ute.
Efter lunch kom volleyboll coachen (som jag inte minns namnet på) och hennes dotter Elli och hälsade på. Elli var jätte trevlig och det var kul att träffa en ungdom som går på skolan. Vi pratade med henne lite om skolan och hon berättade lite bra saker som är bra att veta innan vi börjar skolan. Skolan börjar 29:e augusti alltså om lite mer än tre veckor. Elli sa även att hon ska ha ett lite poolparty på torsdag så vi kunde få träffa lite folk från skolan och bara hänga! :) Ska bli kul!
Ska tydligen inte spela volleyboll nu ändå.. orsaken till att jag inte skulle spela fotboll var för att jag ska då spela i en annan skola en bit bort och alla är inte jätte intresserade att köra dit. Men volleyboll coachen sa att hon kände någon som kunde köra mig dit till träningen så det verkar som att jag ska spela fotboll i White Salmon ändå! Men träningen börjar inte förens en vecka innan skolan börjar.
Vi kommer även få delta i homecoming och prom, vilket jag tycker ska bli väldigt kul då det är så typiskt amerikanskt! Jag och Vanessa kommer bli Juniors men vi kommer troligtvis få göra alla saker som seniorsen kommer att göra =)
Imorgon kväll (onsdag) ska vi följa med Jody och dansa salsa.. det ska bli spännande haha, har aldrig dansat det innan så det blir något nytt.
Det är väl allt för tillfället, några frågor?
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback