SALSA

Gissa vad jag har gjort idag?? Jag har dansat salsa haha. Det var en upplevelse får jag säga! Det var kul att pröva något nytt men svårt var det, det svåraste var med att röra på höfterna samtidigt som du skulle hålla koll på vad du gjorde med fötterna men det var kul! Det var jag och Vanessa som följde med Jody dit då hon dansar varje onsdag :)
Dagen började med kyrka och sedan åt vi frukost på cousines (stavning) och sedan blev jag och Vanessa avsläppta på fred meyers och vi gick runt och kollade på saker, det är som ICA Maxi i Sverige :) Jag köpte en skolväska och lite skolsaker (se bild nedan). Kyrkan började 8:00 och vi var hemma i huset igen vid 14:00 tiden och då spelade jag och Vanessa monopol. Sedan klockan 18 så blev vi avsläppta hos ett par som heter Jo & Mike och dom var intresserade att hosta båda oss men då skulle jag inte kunna spela fotboll då dom jobbar mycket och har inte riktigt tid att köra mig dit då jag spelar på en annan skola. Men Vanessa tyckte det kändes bra osv men vi får se som sagt vad som händer :) Klockan 19:00 blev vi upphämtade utav Jody och vi dansade i två timmar typ så vi var hemma lite efter klockan 22:00.
Nu måste jag sova då vi ska upp klockan 6:00 imon, mina värdföräldrars barn barn ska visa upp sina grisar på något ställe med massa djur och sälja dom. Det är tydligen en stor grej runt omkring här för barn :) Ska bli kul att se djur och se hur allt går till. Det är verkligen farm kids här!!
Godnatt på er ❤» Linn

Hej hoppas du har de bra:) kan du visa house tour?
Kram Linn Moas kompis:):)

Svar: Hej Linn! Vad kul att du läser min blogg! :) Jag väntar lite med det då det inte är säkert att jag ska stanna här hela året.. men det kommer komma förr eller senare det lovar jag! Du får hålla utkik :) Kram
Sofia

2013-08-15 // 12:23:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback