Svar på fråga

Hej jag har en fråga: När ni äter ute, vem betalar då? 
Vad betalar du och vad betalar din värdfamilj åt dig? 
Och sen, på flygplatsen när du för första gången träffade din vfamilj, hur var det då? Tog ni i hand först eller kramades ni (haha)? Och vad hände sen?
 

Hej! dom få gånger som vi har varit ute och ätit så har min v-familj betalat. Det har varit när vi varit i kyrkan och åkt och ätit frukost på en restaurang eller om vi åker ut och äter middag :) Värdfamiljen betalar mat som middag osv men jag betalar det mesta själv om jag vill ha något utöver det. Men jag betalar det mesta själv :) 
Jag hade då flugit i 18h med bara två timmars sömn, jag var väldigt trött när jag landade på Portland flygplats. Jag var nervös, jag skulle träffa folk jag aldrig träffat innan och åka med dom till sitt hem. Men jag gav alla en kram då det kändes mest naturligt tör tillfället. Det var en lättnad att landa på portlands flygplats för alla mina oros moment försvanna. Jag var orolig för mycket innan jag pkte som när man kommer och ska visa sitt pass och alla papper m,m. Vi gick och hämtade min väska och satte oss i bilen och jag sov hela bilresan till huset, bilresan var 1 1/2 lång. direkt när jag kom till huset gick jag och lade mig haha :) Om du har mer frågor så fråga på kram ❤ 
 
Idag var vi uppe i Bend och det blev ingen shopping då dom inte hade ett shoppingcenter. Vi åkte hem till Shelly som är min värdmammas dotter och var där ett tag innan vi åkte ner till skolan för EF möte för värdfamiljerna. Vi utbytesstudebter som var där gick till ett youth room med en youth ledare från skolan och vi lekte lekar och socialiserade oss :) Vid 16-tiden åkte vi ner till floden och blåste upp madrasser typ (fåtöljer) och flöt nerför floden och kollade på utsikten ( gick väldigt långsamt) men det var kul då vi satt och pratade med folk. Efter vi kommit ner så blev jag och Vanessa upphämtade utav Gisela och Allen och vi åkte hem. Vi kom hem vidd 21:30 och jag är super trött. Jag har märkt att jag är väldigt trött på kvällarna här och jag går och lägger mig melkan 21-22.30.. 
Jag tog lite bilder påväg till Bend men det lägger jag upp imorgon då jag är alldeles för trött nu. Godnatt❤
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback