Svar på kommentar+ dagen idag

Hej! Jag ska snart iväg till Oregon som utbytesstudent och jag har hört att Washington och Oregon är väldigt lika varandras som delstater, så tänkte jag höra om du typ kunde sammanfatta hur du har det? Positivt och negativt?
 
Hej, vad kul! Alltså jag har bara varit här i ca tre veckor och har inte hunnit utforska så mycket hehe..
Jag vet inte riktigt vad du menar med din fråga men jag svarar så får du kommentera igen isåfall :) Jag har det bra här där jag bor det. Dom första dagarna här var tuffa kan jag säga. Men det var för att allt var så annorlunda än vad jag är van vid och det var inte som hemma.. Det har blivit bättre nu när man börjar träffa folk och lär sig hur saker är runt omkring här. Oregon och Washington är väldigt lika varandra som med berg osv.. man märker inte att man åker in i en ny delstat när man åker över till Oregon. Jag bor precis på gränsen mellan Oregon och Washington och vi åker över till Oregon "the dalles" för att handla mat och annat. :)
Positivt här är att alla känner varandra då det är så pass litet där jag bor. Det är svårt att säga att detta är bra och detta är dåligt haha men här jag bor är det väldigt fin natur och har sin charm så att säga. Det ända negativa är väl att det inte riktigt finns något ställe att shoppa här runt omkring utan man måste åka till Portland 1 1/2 h iväg men annars tycker jag att det är bra här.
Man är i ett annat land som är helt olikt Sverige med andra regler än vad man är van vid men man får ta det med ett leende och se det som en upplevelse.
Om det är något mer du undrar eller vill att jag ska svara på eller om jag svarade helt fel på din fråga så kommentera gärna igen! :) Kram
 
Dagen idag har spenderats med Elli och jag har fått alla papper jag behöver skriva på innan jag får träna på måndag. Vi har spelat kort och bara pratat och ätit middag. Vi gick även ut och gick i en halvtimme tills vi dog utav värmeslag haha, det är väldigt varmt här men jag klagar inte! Vet att ni i Sverige har fått höstväder.. inte sant?? ;)
Imorgon blir vi upphämtade utav Lori och vi ska möta upp Elli hos hennes morföräldrar med några kompisar till henne och bada i deras pool och jag ska försöka ta lite kort! :)
Har även lite andra saker som jag kan skriva om men det tänker jag inte göra då den saken inte riktigt är 100 % klar ännu så stay tuned för mer information! Kommer nog komma upp mer i veckan när jag vet mer saker! :)
Ska även försöka fixa ett videoinlägg så snart som möjligt. Love from America
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback