Welcome december!

Vi lämnade stugan igår vid 10:30 och vi släppte av Kelsey på flygplatsen i portland på vägen hem. Vi var hemma vid 14:30 och då åkte jag och Allie med Mariah till Goldendale för att kolla när våra basketlag (killar & tjejer) spelade sin två första matcher. Tjejerna vann 
båda och killarna förlorade sina. På kvällen kollade vi tv och bara tog det lungt. Igår dog Paul Walker så det var överallt på nyheterna .. Tragiskt. 
Idag vaknade jag vid 8-tiden och då kollade jag på julkalendern "barna hedenhös" tror jag den hette. Efter jag kollade klart på den så gick jag upp och tog en dusch. Så idag har jag pluggat och facetimeat med pappa ❤️ Love u!
Det har regnat hela dagen och blåst halv storm här idag .. Igår så satte min värdpappa och värdbror upp julbelysning på utsidan men har inte tagit något kort på det ännu. Idag hämtade min värdpappa hem en gran och vi har satt fram lite julsaker. Vi satte även belysning i granen men vi ska pynta den någon gång nu i veckan! 
Till middag åt vi enchiladas och efter middagen kollade vi på en julfilm the polar express, en mysig film! :) 
Imorgon är det måndag och tillbaka till skolan! Bara två och en halv vecka tills jullov!!! ❤️ Puss och kram och hoppas allas första advent hemma i Sverige var super!

Godnatt ❤️
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback