Fullt upp!

lång dag idag.. Vi hade matte på förmiddagen och sedan inställd spanska så hade håltimma på 2 1/2 timme så jag och Nicole pluggade under den tiden, skönt för då behöver man inte plugga lika mycket hemma :) Har egentligen träning om en halvtimme men har ju vart förkyld i en vecka och känner att den börjar avta nu så jag väntar lite och tränar på Torsdag istället, har våran första serie match på söndag så ska bli kul, hoppas jag får spela bara! :)
På lördag blir det en full dag, dagen börjar med att jag ska möta upp ett  gäng i göteborg som också ska åka som utbytesstudenter till USA, så det ska bli trevligt! Sen på kvällen ska jag ha en liten middag för jag fyllde ju år förra söndagen så tänkte ha en liten middag.
Vi har en grupp på facebook för oss som ska till USA 2013/2014 och igår så skrev några atta dom fått familj och när man läser det så blir man ju väldigt avunsjuk på dem, man vill ju själv gärna ha en familj NU! Men jag vet att det kommer förr eller senare men det är jobbigt när man inte vet när eller var man hamnar... när folk frågar "vet du vart du ska nu" ständiga svaret nej... Mina tankar går verkligen upp och ner om det här året som jag har framför mig, ena dagen kan jag inte vänta på att få sätta mig på planet till USA andra dagen undrar jag vad jag håller på med? haha :) Tankarna flyger upp och ner hela tiden tycker jag, men jag ser verkligen framemot att få spendera ett år i ett helt annat land med  en annan kultur och språk och nya amerikanska vänner ;)
Vad rörigt inlägg känner jag men wathever! Om ni har frågor/funderingar så fråga på eller tips på vad jag ska skriva om så är det bara att fråga på! Skulle vara kul med lite kommentarer :) Ne nu måste jag plugga.. :) puss och kram alla goa människor!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback