Bokningsträffen

Kunde inte blogga igår.. Tänkte nämligen göra ett inlägg igår kväll via mobilen men appen funkade inte, och har inte gjort det på typ 2 veckor nu. Men iallafall så var jag och pappa i Göteborg igår på den här bokningsträffen, det var mycket information som jag typ redan visste, dom nämnde det här förberedelselägret i april och lite annat. Det var även 3st fd utbytestudenter som var där och berättade lite om deras resa och man kunde prata med dom efter och ställa lite frågor så det var bra! :) Vi fick även EF t-shirts. Längtar till april då man får träffa andra utbytisar en helg helg och prata av sig om allt angående utbytesåret!! :D :thumbup:
Skulle egentligen ha prov på fredag och jag har verkligen försökt plugga till det (företagsekonomi prov) och idag frågade våra lärare om vi var redo för att göra provet på fredag och alla sa nej, så han frågade klassen om vi ville göra det nästa fredag istället så det känns skönt att få en extra vecka att plugga!!
Idag fikade jag med tre fina vänner, Maja, Emelie och Nicole. Vi slutade 13.30 för hade inställd idrott, sååå skönt! Nu ska jag skrive på min Dystopia haha fattar inte vad jag själv gör typ men den ska vara inlämnad på fredag iaf... :love:
Maja kände inte för att vara med på bild ;) :love:Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback