Inte som planerat

Blir inget ut och springa idag.. förra veckan när jag var i sälen så frågade jag några av mina klasskamrater om jag hade missat något speciellt och nej det hade jag, trodde då att dom inte hade fått så mycket läxor då, men där hade jag fel ;) Blir att plugga hela dagen, men så är det väl, ska plugga nu för att få bra betyg innan jag åker till USA :D  Imorgon ska jag på en "bokningsträff" i Göteborg, typ info om vad som händer under våren och man får träffa några utbytesstudenter som kom hem i somras tror jag.. Kan göra ett inlägg efter mötet :)
Idag fick vi information angående vårat val i tvåan och jag måste ju göra det nu precis som alla andra men jag har ingen aning om vad jag ska välja :( Antingen det som är bredast eller det som jag tycker är kul/intressant? Detta val ska vara inne senast 3 Februari, jag kan välja mellan ekonomi-ekonomi eller ekonomi-jurudik..
Får väl sätta igång med plugget....
Om nu funderar på något angående utbytesåret eller språkresa så fråga på om ni har funderingar/frågor eller något annat så kommentera! :) :thumbup:Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback