Min vecka i bilder och text

 
 

Kom ju som sagt upp på söndagen och installerade oss i lägenheten, vi bodde på Ski Lodge som är bilden längst ner till höger. Måndagen var det första skiddagen och vädret var väl inte toppen det var väldigt dimmigt och blåsigt.. På kvällen så käkade vi på restaurang och sedan var det bowling på schemat. Vi spelade i par så det var Max och jag, Patrik o Fillippa och mamma o pappa kul hade vi! :) Tisdags så hade vi en kanon bra skiddag med sol och blå himmel, På kvällen så var vi på Lammet och Grisen som är en jätte bra restaurang med mycket god mat! Onsdagen var det våran sista skiddag det var molnigt och lite blåsigt men en okej dag ändå, vid 21.00 så var vi ute och åkte pulka och Snowzone i en timme ungefär, mycket roligt och fort gick det! :D
Sen på Torsdagen så åkte vi hem igen! :( MEN kommer åka till Sälen i Februari igen i en vecka ;) :thumbup:
Idag har jag fikat med bästaste Becka, blev dock ganska kort för mådde inte jätte bra. Fick ont i huvudet och mådde illa pga att jag var trött och hade ett matte prov idag som jag har oroat mig inför denna veckan men nu mår jag bra för gick och la mig och sov när jag kom hem! ;)
På Tisdag är det bokningsträff med EF som är lite typ av info möte angående vad som kommer hända under våren och det kommer även vara fd utbytesstudenter där och berättar lite om deras upplevelse m.m så det ska bli kul ! Nu ska jag äta middag, trevlig helg på er :love:
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback