3 dagar kvar i Sverige

Hejsan hoppsan! 
Idag ska jag träffa Rebecka, hon har varit bortrest i en vecka nu så ska bli kul att se henne nu innan jag åker på Onsdag! Jag har inte fått ner något i resväskan ännu men det mesta är framplockat. Jag tycker jag har tagit fram jätte mycket kläder osv men mina föräldrar tycker det är lite?? Ska bli spännande att se hur resvöskan ser ut och hur mycket den väger när jag är klar! 
Imorgon blir det att träffa Terese och kanske någon mer. På tisdag ska jag träffa farmor och farfar för sista gången och packa det sista! Sen på kvällen ska jag åka ner på fotbollsträningen och säga hejdå till laget :) Sen blir det en sista mysig middag med familjen. Sen på onsdag morgon BÄR DET AV! ❤
 
Jag har inte skrivit jätte mycket om flygresan, men jag åker 06.35 upp till Stockholm och där är jag lite mer än två timmar in jag sätter mig på planet vidare till Chicago och när jag landar i Chicago ärnklockan bara 12.20 där och typ klockan 19.20 i Sverige . Resan från Sthlm till Chicago kommer ta 9 h och sedan kommer jag sitta i Chicago i ca 4 timmar innan sista planet vidare till Portland som tar 4,30 h .. Så när jag landar i Portland är klockan 18.15 ungefär och i Sverige sent på natten. 
 
Nu ska jag göra mig iordning innan Rebecka kommer. Ha en underbar söndag kram ❤
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback