Lite allt möjligt

Har ju lite saker som jag ska göra innan jag åker iväg till USA, det är ca 59 dagar kvar nu då jag åker runt den 14 augusti :) 59 dagar är ju inte alls länge, och det känns som att jag vill hinna med så mycket som möjligt på så lite tid...Om två veckor åker jag till Spanien och är borta i nästan 3 veckor ( 2 veckor och 4 dagar). Jag ska hinna spendera tid med nära och kära och jag ska köpa presenter till familjen (familjerna) jag ska bo hos. Jag har ju en välkomsfamilj medan kommer sedan flytta till min permanenta familj efler ett tag. Det är lite rörigt det här med välkomstfamilj men jag kommer bara bo några veckor hos välkomstfamiljen tills dom har hittat en permanent familj som jag ska bo hos hela året :) Om ni har någon fråga angående välkomstfamilj eller hur något funkar så fråga på så ska jag förklara så gott som jag kan :) 
Har börjat fundera lite smått på packningen och jag och pappa har kommit fram till att det kommer bli svårt att packa haha... Hur ska man kunna packa ner ett liv i EN resväska?? Där jag kommer bo så är klimatet som i Sverige vilket innebär att det är snö på vintern osv. Jag ska även ha med mig träningssaker då jag ska spela fotboll och annat :) Men det kommer säkert bli bra i slutändan men jag kommer fog få börja pagår i god tid innan! 
Läste min kompis Victorias blogg idag och hon åker om typ 31 dagar(!) Ni hittar hennes blogg bland länkarna. Hon åker redan den 18 juli och det är inte långt kvar tills dess! Men om du läser detta Victoria så hoppas jag att du kommer få ett grymt år!! :) 
 
detta blev ett babbel inlägg men så är det när man skriver av sig! Kram på er 
 


» Vicki

Hihi! Tack detsamma!! :D

2013-06-16 // 23:28:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback