Utbytesfrågor

Jag har läst på andras utbytesbloggar där dom har svarat på några frågor :) Tänkte att jag kunde göra detsamma, är du inte intresserad att läsa så är det bara att bläddra förbi :-)  

 

1. Vilket land ska du till?

Jag ska till USA, kan ju även berätta varför jag valde just USA. Jag valde USA för att sommaren 2011 var jag på en språkresa i San Fransisco i en månad (4veckor) och bodde hos en amerikansk familj. Det var väldigt lärorikt och kul! Jag fick lära mig en massa nya roliga saker, även slang. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som när man skall lära amerikanare svensk haha. Det är ett land jag har varit i förut, har besökt New York, Boston, Cape Cod, Los Angeles & San Fransisco. Jag vill se ännu mer utav landet och uppleva mer utav världen! :)

 2. Vilken organisation åker du med?

Jag åker med EF ( Education first)

 3. Var vill du helst hamna i landet?

Svårt att säga, USA är väldigt stort och så många olika städer och ställen. Det finns ingen speciell stat jag vill hamna i. Det blir där det blir och det kommer bli super bra vart jag än hamnar, bara man är öppen och positiv för nya utmaningar.

 4. Har du fått familj eller gjort något delstats/ regionsval?  

Jag har inte fått någon familj ännu... men det är ca 5 månader kvar så får tänka positivt! :) Ja, jag gjorde ett regionsval på western states, där ingick: Nevada, Oregon, New Mexico, Kalifornien och Arizona. Man är inte garanterad en plats där bara för att jag har önskat, men vi märker vart jag hamnar när jag fått familj som vi hoppas är snart :)

5. Ska du på något förberedelseläger?

Japp det ska jag, det kommer vara ett förberedelseläger i april uppe i Stockholm som jag ser fram emot!

6. Vad längtar du mest till?

Åh svår fråga.. Tror jag längtar/ser fram emot dagen då jag lämnar Sverige, jag en 17-årig tjej lämnar tryggheten och säkerheten i 10 månader för att spendera dom 10 månader i ett helt annat land än Sverige! Även första dagen i en amerikansk High School! :) det finns mycket spännande framför mig detta året

7. Vad ser du minst i fram emot?

Ärligt talat så vet jag inte, många tycker säkert hemlängtan, men det är en del utav det här äventyret att växa som person. Klart det kommer bli ups and downs men det är en del av att vara utbytesstudent känner jag. Så jag kan inte säga rakt på sak att det är något jag ser minst fram emot :) 

8. Vill du prova på någon speciell sport?

Jag spelar redan fotboll här i Sverige så kommer förmodligen göra det där med om det finns. Hade ju vart ganska ballt att pröva på basket när man är där :)

9. Vad/vem kommer du att sakna mest?

Min familj och våran hund, även mina underbara kompisar som alltid är där om det är något. :) Men det är så himla lätt att ta kontakt med alla i Sverige ändå så man tappar inte kontakten vilket är skönt även om man inte kan spendera tid med varandra så kan man i alla fall prata med dom även om man är ett antal timmar från Sverige.

10. Ska du en åka på en organiserad tur med organisationen?

Ja det tror jag definitivt att jag kommer göra! :)

11. Finns det några städer du skulle vilja besöka i ditt värdland?

Vi får se vart denna resan tar mig, ska skriva ett papper där jag kommer skriva upp vilka delstater jag har besökt under tiden då jag är i Amerika.

12. Tror du det blir ett bra år?

Självklart, det är vad man gör det till! Min inställning är att vara öppen och glad, pröva nya saker som man aldrig skulle gjort i Sverige! :) Men som sagt det blir vad man gör det till!! :)

 

Nu ska jag sova så godnatt på er! kramizar

 

 

 
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback