The sound of the rain

Bestämde mig för att cykla till träningen idag vilket var ganska dumt val! Det började regna under träningen och det kom värsta skyfallet.. Jag har inte ont av regn om man är inomhus haha så man blev ju gott blöt och skulle sedan cykla hem i regnet men så är det! :)
 
Mina tankar om mitt utbytesår går verkligen upp och ner, ena dagen ser jag jätte mycket fram emot att åka till USA och är jätte glad över allt! Vissa dagar känns det som att ett år är jätte länge och man undrar lite vad man gett sig in på. Men jag vet och har bestämt mig för att fullfölja detta året och se det som en utmaning för livet och inte ge upp! Det är även jobbigt att nu när man börjat en ny klass och skaffat sig nya klasskompisar och lärt känna doms så vet man inte om dom kommer finnas kvar när man återvänder då jag inte kommer gå i samma klass osv. Men jag tror att under detta året så ser man verkligen vem som är en äkta vän och finns kvar när man kommer hem. Men idag har jag en sån dag då ett år känns väldigt länge men det är skönt att ha fotbollen för då åker man på träning och fokuserar bara på det och inget annat! :)
Men ser verkligen fram emot detta året då jag vet att jag kommer växa som person grymt mycket! Men nu ska jag sova, godnatt alla fina bloggläsare. Kram
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback