Underbart

Var och spelade fotboll med Patrik en stund förut. Länge sedan vi gjorde det tillsammans, vi gjorde alltid det när vi var små så blev glad när han frågade om vi skulle spela. Lite syskon tid är alltid mysigt! Sen var det dags för middag och det bjöds på lax och potatis med citronsås och nu sitter jag och tänker på utbytesåret och pratar med min värdsyster från när jag var på språkresa sommaren 2011 och jag planerar att besöka dom någon gång
under
mitt år i Oregon. Familjen som jag bodde hos sommaren 2011 bor i San Fransisco, Kalifornien.
 
Tankarna flyger upp och ned om mitt år och imorgon går vi in i Juni och det är bara då ca två månader tills jag åker vilket innebär ca 8 veckor och med tanke på att jag inte hittar jätte mycket info om verken skolan eller staden så vet jag inte riktigt vad som väntar mig men det är väl en upplevelse i sig. Jag har ingen aning om vad det finns för klasser på skolan eller om dom har några klubbar förutom vilka sporter dom har. Det kommer bli en stor förändring att gå från 1500 elever som min nuvarande skola har till ca 200-300 elever på Lyle High... Men jag ska se till att göra det till det bästa året som möjligt och vara öppen och glad !
 
Ne nu borde jag få lite sömn då jag har två matcher imon och 25- års fest på kvällen för min kusin.... godnatt! Om det är någon som har någon fråga eller fundering så skriv till mig här på bloggen!
 
 
 
 
Tumblr_mj693hhstr1qc2u00o1_500_largeKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback