Fashion show & ski show

Igår var det fashion show och idag ski show. 
Igår hade jag ett historia Quiz och jag fick ett C så jag klarade utan att plugga mer eller mindre. På kvällen vid 17-tiden åkte Allie, Shelly och jag ner till Hood river där vi mötte upp Chloé och Cindy för middag på Hood river in. Jag åt en Cesar sallad till middag. Efter middagen vid 18:15 så gick vi över till stället där mode showen skulle börja klockan 19. Mode showen var för dom Lokala små butikerna runt omkring här så det var kul och väldigt annorlunda. Istället för att bara gå fram och tillbaka så dansade dom och det var småbarn upp till 80-åringar. Efter mode showen åkte vi hem och spelade spel, Wii och pictionary! En lyckad fredags kväll helt enkelt. 
Idag stod klockan på 8:30 då jag gick upp och duschade och åt frukost och sedan 9:30 åkte jag och min värdmamma till The dalles för ett möte med min IEC om lite information bara. 
När mötet var över så åkte vi tillbaka hem och plockade upp resten av familjen och vi åkte in till Portland för att gå till the Ski Show. The Ski show är en skid mässa där du kan köpa en massa skid saker och gå runt och kolla. Vi åkte dit för att vi skulle fixa ett par pjäxor till mig och det gjorde vi också så nu är jag redo för skidsäsongen! (Ska bara be pappa skicka över min skid hjälm) 
Vi åt middag på Buffalo wild wings och jag åt en kyckling sandwich med pommes. Kvällen har spenderats med hela familjen och vi har gjort gummi armband, min värdbror som är 10 år vill göra en fundraiser och ge pengarna till någon organisation så vi har hjälpt honom. Nu är klockan 00:30 snart och jag är trött! Imorgon blir ett slapp dag och inget plugg ! ❤️

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback