Glömt av att blogga

Hej nu är det så att Jag har glömt av att blogga helt enkelt dom senaste dagarna. 
I måndags var vi lediga från skolan då det bar veterans day vilket är till för att hedra alla soldater och veteraner i USA. Så på måndagen bestod min dag utav pluggande och jag pratade även med familjen hemma en stund. På kvällen fyllde en kompis till familjen år så vi åkte hem till dom på middag och satt och pratade under kvällen vilket var trevligt! 
Igår (tisdag) hade jag två prov ett i language and literature och ett i intro to business. Jag har ingen aning om hur testet i lang&lit gick men fick iallafall tillbaka mitt intro to business prov idag och jag fick 83% vilket motsvarar B. Min kväll spenderades pluggandes till mitt prov i accounting idag och mitt pluggande lönade sig då jag fick 98% =A  på provet och det var högsta betyget i klassen! 
Nu är klockan snart 16:30 och dags för middag. Ska försöka skriva klart min engelska uppsats om min bok (the hunger games). 
Imorgon är det våran soccer banquett då våran säsong är över så vi ska äta middag tillsammans osv men mer om det imorgon!
Saknar er alla där hemma men allt är bra här borta fullt upp mestadels. 
Min kväll igår:

Om ni gillar country musik så borde ni lyssna på luke bryan så himla bra!! Håller på att bli en country girl här borta! ❤️Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback