Kallt

Vintern börjar komma nu, när jag vaknade imorse var det -7 grader och har varit lite under 0 gradigt under dagen. Sov ganska dåligt inatt då jag sov med öppet fönster och vaknade utav ett annorlunda ljud och det visade sig att det var coyotes och det är ett djur som är en blandning mellan hund och varg tror jag eller det ser ut som det på bilden. 
Skolan gick långsamt idag, så dagen har varit lite seg men imorgon är det fredag! Ser fram emot helgen, ska förmodligen gå och se the hunger games catching fire med Allie och Savannah på lördag :) 
Nu ska jag sova, har två test imorgon, ett i us history och ett i intro to business .. Godnatt! ❤️


Hej där
Den "vargen såg inte så snäll ut, skulle inte vilja möta den i skogen.'Vad jag kan se så bor du väldigt ensligt! Är det så?
Nu börjar jag se fram emot att få komma och hälsa på dig. Har precis betalt biljetterna så nu blir det av.
tiden går fort och jag ser på bilderna att du rustar dig för vinter. Hej och hå vill inte ha vinter änu men nu börjar det bli kallt även här. Ska sätta på vinterdäck på bilen idag efter jobbet.
Massa pussar occh kramar

Svar: Mitt fönster är ut mot skogen, men jag bor lite utanför stan men det är ett litet område :) Verkar ensligare än det är, bor 7 min från skolan och ca 10 min till våran Stad.
Jag ser verkligen fram emot att ni ska komma och hälsa på! Inte jätte långt kvar nu!
Ja det har blivit väldigt kallt här som senaste dagarna runt -7 grader och ner mot -10 på kvällarna eller mer .. Puss o kram
Sofia

2013-11-22 // 12:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback