Lazy day

Idag har varit en lazy day! Jag har kollat TV + ett avsnitt utav gossip girl. Jag målade även mina naglar och  pratade med min bror en stund, var skönt att prata med honom då jag inte har pratat med han på ett tag.
Tror inte jag har nämnt att mina föräldrar kommer och hälsar på i Februari! Dom kommer i slutet av januari och dom kommer spendera några dagar i San Fransisco innan dom flyger ner till San Diego. 1 Februari flyger jag ner till San Diego Kalifornien för att möta upp dom och spendera en vecka med dom där! :D Sen den 8 februari flyger vi upp till Portland och så spenderar vi fyra dagar tillsammans med min värdfamilj och sen flyger dom tillbaka till Sverige. Ser fram emot att dom kommer över och får se hur jag har det här! Tyvärr kan inte min bror komma då han måste jobba..
Denna kommande helg kommer spenderas i Seattle och vi kommer besöka space needle och gå runt och kolla lite. Vi är lediga nästa måndag den 11 November då det är veterans day.  
Denna veckan blir det mycket plugg och fotboll.
Måndag:
Jag har prov i accounting och sen träning efter skolan.
Tisdag:
Vi har match mot Seton Catholic och vinner vi den matchen så spelar vi på torsdag och Lördag också. Förlorar vi så är vi klara med fotbollen för säsongen. Min värdbrors födelsedag då han fyller 10 år.
Onsdag:
Träning efter skolan
Torsdag:
Har prov i US history och kanske match beror på hur det går på tisdag.
Fredag:
Prov i intro to business.
Nu ska jag plugga lite accounting och försöka börja skriva på min uppsats om min bok (hunger games) som jag har läst i lang & lit som ska vara klar den 15 november och ska vara 2 sidor lång.. Önska mig lycka till!
 

På denna bilden så har jag besökt, San Fransisco, Los angeles, New York, Boston. I februari kommer jag besöka San Diego och sen så någon gång vill jag gärna besöka Miami vet inte när men någon gång i framtiden!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback