Min helg

Hej!
Jag har inte haft tid att skriva då det har varit fullt upp! I fredags rullade skolan på bra och efter den 2:a perioden så åkte vill till den lokala kyrkogården för att "hedra" soldaterna i USA då det är Veterans day imorgon. Dom höll tal och pratade om vad soldaterna gör för landet. Väldigt amerikanskt. Veterans day innebär att vi är lediga från skolan imorgon så skönt med en extra dag! 
I fredags vid 14:30 så begav vi oss (fotbollstjejerna) mot Kelso som tog ca 3 h .. Vi checkade in på hotellet och sedan åkte vi för att hejja på vårat fotball team ! Dom förlorade så det var slutet på deras säsong. Lite tråkigt att jag inte kommer se mer High School fotball .. Men det har varit väldigt kul denna säsongen och så häftigt att få uppleva!! Efter machen åkte vi tillbaka till hotellet och gick och la oss. 
På lördagen gick vi upp och åt frukost och sedan begav vi oss ner mot Kalama 20 minuter ifrån Kelso. Vi spelade våran match mot Woodland och förlorade med 1-0. Så nu är fotbolls säsongen över och jag är lite ledsen att jag inte kommer få spela fotboll med dom här underbara tjejerna igen :( 
Efter matchen åkte hela min värdfamilj Shelly,Jason,Allie, Jacskon och jag upp till Seattle. Alla utan Shelly gick på huskie-Colorado buffs på kvällen och huskies vann med 59-7!! GO HUSKIES
På kvällen åkte vi upp i space needle och det var så coolt att se staden på kvällen med alla ljus. Vi käkade sedan en sen middag (22-tiden) på en Kina restaurang. 
Idag åt vi frukost på ett crepés ställe supergott och vi gick runt i downtown Seattle. Jag hittade en väska på macys ❤️ Nu på kvällen har vi kollat film (the internship) var en bra film med roliga stunder ! 
Här kommer lite bilder från helgen
Savvanah och jag 
Underbara Juliet Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback