Soccer banquett

Godkväll och godmorgon beroende på när och var ni läser min blogg. Idag har dagen gått ganska fort, i min första period som är kör så har vi börjat öva inför våran julkonsert och vi ska sjunga en låt på latin som jag tycker verkar vara super svårt men det blir spännande! 
Skolan rullar på som vanligt och mina betyg är bra! Jag tänkte att jag skall skriva ett inlägg och jämföra svenska skolan och den amerikanska skolan någon dag då jag inte har en massa läxor och andra planer! :) 
Efter skolan åkte vi hem och jag vilade en stund då jag har varit ovanligt trött denna veckan. Vid 17.00 tiden kom Olivia och hennes mamma + deras utbytesstudent från Spanien över och vi umgicks ett tag innan vi åkte till skolan för våran soccer banquett. Vi åt mat, satt och pratade och lite priser delades ut och vi fick diplom! Jag fick ett award från våran liga som forward, så det var extra kul! Kommer sakna alla roliga stunder som vi hade under fotbollen och alla bussresorna.. Ett minne som jag kommer bära med mig för alltid! 
Efter vi kommit hem skrev jag klart min uppsats och pluggade inför mitt historia quiz imorgon, så får se hur det går. 
Imorgon kväll ska vi på en mode show här i min lilla stad, det är en fundraiser så det ska bli kul att se! :) 
Nu ska jag sova godnatt ❤️

Min underbara Olivia! 

» mia

<3

2013-11-15 // 09:14:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback