Spännande helg

Idag var det early release (13:40) men kändes ändå som en lång dag! Skolan rullade på som vanligt och i Lang and lit jobbar vi med poems.. Väldigt svårt då jag inte förstår så mycket och vi ska ha prov på fredag. Som tur är är läraren snäll och förstår och underlättar saker och ting lite men inte mycket. Jag får göra mitt bästa så får det gå som det går! Efter skolan åkte vi hem och åt lunch och jag vilade lite då jag har haft huvudvärk hela dagen. Vid 15:20 åkte vi till träningen och vi hade bara träning i en timma vilket var skönt då det regnade och vi var trötta från gårdagen. 
Imorgon spelar vi mot Rochester klockan 17 i Kalama så vi lämnar skolan 13:45. Vinner vi imorgon spelar vi klockan 14 på lördag och förlorar vi så spelar vi klockan 12. 
Så på fredag efter skolan åker hela vårat fotbolls lag (Varsity) upp till Kelso ca 20 min utanför Kalama (2h körning) och checkar in på hotell. På kvällen åker vi och kollar när våra amerikanska fotbollspelare har deras playoffs game mot tenino och sedan sover vi fotbollstjejer på hotell då vi har match på lördag! Sen så lördag kväll, söndag och måndag morgon kommer spenderas uppe i Seattle med min värdfamilj efter matchen åker vi upp till Seattle! :D ❤️
Nu väntar jag på att middagen ska bli klar, lax med ungstekt potatis! Life is pretty good right now! 
Bild från imorse


Schemat för helgen!

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback