Förlust

Igår (måndag) var det en vanlig skoldag och jag hade två test, gick okej. Jag fick tillbaka mitt historia test som jag gjorde och fick C- så det var okej. 
Idag slutade vi klockan 12:05 och vi hade våra jämna perioder alltså 2,4,6 så det var en ganska lugn dag. Efter skolan så följde Savannah med hem och mesans Allie och Savvanah pluggade så favetimeade jag med pappa. Skönt att prata med familjen ibland, hemlängtan kommer och går när man är utbytesstudent och man lär sig hantera det på sitt eget sätt :) 
Innan vi åkte till samlingen för våran fotbollsmatch åt vi mac'n Cheese som min värdmamma gjorde! :) Matchen gick inte speciellt bra då vi förlorade med 2-0.. Vi hade ingen bra domare och jag brukar vanligtvis inte klaga jätte mycket på domarna.. 
Iallafall så idag var det min värdpappas födelsedag så Allie gjorde en morotskaka och nu på kvällen kom lite folk över även våra grannar över som även jobbar på skolan :) 
Glömde berätta att igår så fick jag ett brev utan farmor och farfar, så gulligt! Ska skriva ett brev till dom i helgen :) 
Nu ska jag sova då jag har ont i hela kroppen :( 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback