Helgens roligheter

Hej! Bloggade inte igår då jag inte var hemma på hela dagen och vi kom hem ganska sent så var alldeles för trött för att blogga. Igår spelade vi match mot toledo och vi vann med 1-0 och vi gjorde mål när det var ca 30 sekunder kvar utav matchen! Det var en intensiv match med mycket drama och inga bra domare osv.. Men vi vann och det är de som räknas. Jag gjorde assist till Savannah som gjorde mål. Efter matchen åkte jag, min värdpappa och min värdbror till Ikea och gick runt och kollade där en stund och dom hade en liten butik med svenska saker och vi köpte lite små saker som min värdfamilj ville pröva. När vi var klara så åkte vi hem till ett par vänner till familjen och åt middag och kollade på amerikansk fotboll och jag tröttnade lite så jag kollade på en film i deras hemma bio så coolt! Jag såg a good day to die hard, rekommenderas! :) ❤️ 
Idag har jag tagit det lungt och pluggat, kvällen har spenderats i skolan med massa förberedelser inför homecoming. Ser fram emot denna veckan! :) 
Nu ska jag hjälpa Allie med t-shirtsen som vi ska ha imorgon då det är color war! Seniors har färgen grön och juniors blå, kommer inte riktigt ihåg vad sophmores och freshmen har. Men varje dag denna veckan har olika teman som man ska klä upp sig till så det blir spännande! :) 
Puss och kram 
Ikea!

Svenska pannkakor till frukost idag!
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback