Homecoming över

Då har jag upplevt homecoming för första gången! En rolig vecka med långa dagar. Igår hade vi en borta match och vi vann med 2-1 och jag gjorde ett mål ( 2:a målet). Efter matchen var slut så åkte vi som tog bussen hem igen till burgerville och åt middag. Jag åt en sallad med en milkshake! :) vi kom hem ganska sent igår runt 23-tiden. När jag kom hem från matchen så låg det ett paket från Sverige på sängen i mitt rum! Ett paket från farmor och farfar med lite svenska tidningar och godis! ❤️
Idag hade vi ett pep assembly och det var tävlingar mellan varje årskurs som zumo brottning, dodgeball och food twister. Varje årskurs har även förberett en dans som jag har skrivit om innan (lip sync) och vi framförde dom idag! Kul var det. Nu på kvällen var det fotball game mot castle rock och vi vann med 47-7, efter fotbollen var det en dans och när den var slut så körde Juliet hem mig. 
Planerna inför imorgon står det shopping på schemat! Har i princip inte shoppat något alls i klädväg sen jag kon hit så ser fram emot att förnya lite i garderoben! :) ❤️ Bilder från igår och idag, igår var det även en parad då vi gick igenom staden och elementary School. Det var zombie day så upprivna kläder och smink osv hade många på sig igår. 

Homecoming court, prinsessor, prinsar och homecoming king and Queen, Kylene och cody. 
Trackback