Live your life

Jag är inte speciellt bra på att blogga varje dag, blir mer varannan dag. Igår hade vi match och vi vann med 3-2 på övertid! Vi låg under med 1-0 sedan gjorde vi 1-1 och i halvlek så stod det 1-1. Tidigt i andra halvlek gjorde Castle rock 2-1 och vi kämpade ett tag och runt 70:e minuten och då gjorde jag 2-2 och sedan blev det övertid och Juliet gjorde mål efter 1 1/5 minut så vi vann! :) Efter matchen pluggade jag historia då jag hade ett quiz idag. 
Har precis kommit hem från träningen och ska nu äta middag och sedan kolla tv en stund. Imorgon har vi match mot Kalama, fotbollen börjar gå mot sitt slut nu och snart går vi in i playoffs för state tror jag det är. 
Allt är super här borta och skolan rullar på har ett A eller A- i alla mina klasser och jg pluggar knappt så är rätt nöjd! :) Jag känner verkligen hur jag har förändrats sen jag kom hit och man uppskattar verkligen allt mycket mer! Är så tacksam att jag har fått den här möjligheten att få uppleva USA i ett år och gå på amerikansk High School! Tack mamma och pappa! Älskar och saknar er! 
Något speciellt ni vill att jag ska skriva om? ❤️  
Hur känns det med engelskan nu? Både i och utanför skolan? Kram!

2013-10-24 // 06:51:06

Hej Fia
När jag läser dina rader så förstår jag att du trivs bra. Det jag inte ser är om du har skaffat dig några bra kompisar. Du får gärna berätta om det är någon skillnad på umgänget här och där. Vad jag menar är om det är hjärtlig vänskap eller ytlig. Dum fråga eller hur men jag undrar. Som du vet så är våran resa beställd men jag har inte klart för mig riktigt resans rutt. Har en helhetssyn på den men inte detalj men jag vet att vi ska möta upp dig så vi får vara tillsammans i några dagar och det ska bli kul. Jag längtar efter att få träffa dig. Älskar dig mormor

2013-10-26 // 09:10:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback