Shopping!

Idag var det shopping som stod på schemat! Savannah kom till oss vid 10-tiden och vi åkte hemifrån vid 10:30 :) Vi åkte till ett stort shoppingcenter inne i portland med alla möjliga butiker. Fick med mig lite av varje hem tycker jag ❤️ Var en rolig dag och mycket att titta på. Jag prövade jamba juice för första gången vilket är ett smoothie ställe, väldigt gott! 
Vi var hemma igen vid 17-tiden och då var min värdpappa och min värdbror plus två grannar till oss ute och sköt på måltavlor typ. Min värdsyster sköt också men jag hoppade över det då jag var alldeles för trött och kände inte för att skjuta :) Men coolt och väldigt amerikanskt! Middagen åts hos våra grannar medans vi satt och kollade amerikansk fotboll. Tycker inte att amerikansk fotboll är jätte interesannt då det är alldeles för långt tid enligt mig, det är intressant en stund sen blir det bara samma sak om o om igen.
Jag och Allie gick tillbaka till huset vid 21-tiden och vi satt och pratade lite och jag städade och fixade lite i min garderob samt hängde upp mina nya kläder osv :) 
Nu ska jag kolla ett avsnitt av gossip girl och sedan sova ! 


En bild på mig från våran lip sync, mer bilder finns på fb :) ❤️Godnatt 


Åhh, inte alls avundsjuk på din shopping...

2013-10-20 // 11:38:54

Fiiin bild på dig!! Verkar som du har det jättekul<3 Å den shoppingen! <3 PUSS

2013-10-20 // 22:28:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback