Äntligen helg.

Är dålig på att blogga.. Fullt upp varje dag! Igår hade vi våran andra hemma match och vi vann med 5-1 (gjorde två mål!) :D Vi har ytliggare en hemma match imorgon! :) Det är mycket fotboll här borta dagarna då vi inte har match har vi träning då vi måste träna dagen innan match.. Idag hade jag ett stor US history test och jag fick ett B så jag är nöjd då jag inte la alldeles för mycket tid på att plugga till provet. Skolan är mycket enklare här än i Sverige proven är antingen multiplie choice, matching eller true or false. Eller så får du svara på tre enkla frågor. 
Idag hade kollade vi på när vårat amerikanska fotbollslag vann på hemmaplan med 48-12 ! Efter fotbollen var det en dans typ disco aktigt men jag och Allie stannade inte speciellt länge då vi båda var trötta och vi har match imorgon. Ligger just nu i min kingsized bed och ska strax sova och tagga för match imorgon!!
Jag har även gjort den nya uppdateringen på iphonen och jag gillar den nya designen! 
Imorgon kommer Vanessa och Ellie hit och sover över så det ska bli kul!  Puss och kram från WASHINGTON STATE!
Hej Fia
Äntligen har jag lärt mig hur man ska göra för att skriva till dig. Jag har läst det du har skrivit på bloggen och det verkar som du har det bra. Vi längtar efter art komma och hälsa å dig. Igår var jag och passade Max för pappa hade match och Mia jobbade. När vi kom hem till er så skrek Bosse så där som han brukar göra när jag kommer.
Hur mår du? Läste att du tycker det är enklare med skolan där över! Nu är det inte långt kvar till vintern men jag antar att du inte får någon vinter utan kan njuta av lite värme hela vintern. Nu får vi skriva till varandra lite oftare.
Älskar dig Puss och kram
Benny är med mig också och tycker som jag.
Gunn och Benny

2013-09-22 // 13:34:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback