GO TIMBERS

Idag åkte hela min värdfamilj plus kylene, Savannah och kathrine in till Portland för att kolla fotboll! Det var Portland timbers-LA Galaxy :) Timbers vann med 1-0, rolig match men mycket regn. Har regnat hela dagen igår och idag.. Ska tydligen bli värre nu i veckan. Igår åkte jag, Allie och min värdmamma och gjorde pedikyr. Jag har aldrig gjort det innan men det var lite små lyxigt haha man satt i massage stolar och dom masserade och fixade fötterna och jag valde ett illa nagellack :) Sen på kvällen bowlade jag med en kompis :)
Nu ska jag se om internetet vill funka på datan så jag kan plugga.. Puss och kram Hej Sofia... Kanske borde skiva detta på engelska med tanke på att du nu varit i det stora landet i väst ett tag nu. Men vet du vad, skiter jag i, GO SVENSKA! Hahah, jag antog att du har en annan mobil i USA och att detta var det bästa sättet att kontakta dig. Är iallafall skönt att höra allt är bra med dig och kul att läsa vad som händer där borta! Sverige är kalt som tusan och jag har kommit fram till när man lyssnat på en låt för många gånger... När man försöker lägga till stämmor själv när man hör den... HAHAHAHAH! Hoppas att allt fortsätter gå så bra som det gått hittills
PÖZZ Emma!

Svar: Hej !! Vad kul att du läser min blogg! Jag kan säga att det har regnat i ett par dagar och varit 11 grader så det är kallt och dåligt väder här ,ed ;) hoppas allt e bra med dig kram!!
Sofia

2013-09-30 // 22:32:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback