Lockdown

Godkväll/godmorgon! 
Det har varit en ganska intressant dag idag. På morgonen hade vi fire drill så vi fick gå ut på parkeringen tills alla var ute och sedan gå tillbaka igen :) Dagen rullade på som vanligt och sista perioden var mycket intressant! Vi fick tillbaka ett test som vi gjorde förra veckan och jag hade 92% vilket motsvarar ett A- så jag är nöjd! Man räknar i procent här. 
Vanligtvis slutar jag skolan 15:10 men inte idag.. Vi hade lockdown på skolan idag. Runt 15 tiden säger rektorn i högtalarn att vi är under lockdown vilket är precis som det låter alla lärare låser sina klassrum och drar för gardinerna. Ingen får lov att lämna klassrummet och vi var tvungna att sitta längs väggen och vara tysta. Precis som i filmer typ. En lockdown är om någon kommer in i skolan eller på campus eller i närheten av skolan med ett vapen eller liknande som kan vara hotande. Över i Hood River som är ca 10-15 min från våran skola över floden så hade det varit ett bankrån imorse och någon tros ha sett mannen utanför elementery School som vi har här och gått i riktning mot våran skola så därför var vi under lockdown. Polisen kom och sökte igenom området runt skolan osv men man hittade ingen så vi släpptes ut vid 15:30 men det var lite halv läskigt men jag tycker att skolan gör ett bra jobb med att låsa klassrum osv :) 
Nu på kvällen har vi suttit ute och spelat kort, fortfarande sommarvärme här. Vi har ca lite över 30 grader på dagen och runt 25 på kvällen men ganska kyligt under natten. 
Imorgon är det fotball game och dans efter skolan så det ska bli kul!! 
Bild på altanen och sen två bilder på tjejerna jag är med mest och våran fotbolls coach. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback