Plugg & betyg

Igår var det en vanlig dag, inget nytt i skolan alls. Vårat lag hade bortamatch men jag spelade inte då jag knappt kunde ofta igår så efter skolan hämtade Shelly (min värdmamma) upp mig och jag tog det bara lungt och kollade tv och gjorde mina läxor :) På kvällen följde jag med till Jacksons fotbollsträning, så hände inte speciellt mycket. Vårat lag vann med 2-1 så nu har vi vunnit 4 matcher i rad och förlorat 1 match,
Idag var det onsdag och det innebar early release så skönt att sluta 13:40 istället för 15:10! Efter skolan åkte vi hem en stund och åt och bara tog det lungt innan vi åkte till träningen 15:30. Vet inte om jag kan kalla det träning haha vi spelade fotbollstennis i en timme och sedan satt vi bara och pratade om våra matcher och vad vi ska tänka på och även jobba på :) 
Nu på kvällen åt vi mac'n cheese och det är okej, har även pluggat då jag var tvungen att skriva klart en uppsats på en och en halvsida i language & literature min engelska klass. 
Nu ska jag dra mig mot sängen klockan är 21:30 så ska försöka sova så min förkylning försvinner. Imorgon har vi hemmamatch så hoppas vi vinner! :) just det vi fick även våra kort idag och igår fick vi våra ASAB Cards som gör att man kan gå in gratis på amerikanska fotbollsmatcher och andra skolaltiviteter ! 
Här nedanför ser ni hur mitt schema ser ut på onsdagar :)

Så här mörkt var det på himlen när vi kom hem från träningen vid 17-tiden.. 
Med detta så säger jag godnatt! ❤️Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback