Earth day

Igår var det måndag och tillbaka till skolan. Vi som är med i track och field fick sluta skolan vid 2:15 då vi hade träning tidigare på grund av en track tävling som var på våran track med the middle schoolers. Efter träningen åkte jag och Allie till Hood river, vi åkte till walmart då hon skulle köpa saker för att fråga sin pojkvän till Morp (prom baklänges ) som är en dans där tjejerna frågar killarna och man ska klä ut sig. Jag ska också gå till Morp och jag försöker figurera ut vad man kan klä ut sig till och hur jag ska fråga ut killen till dansen haha. Blir säkert bra i slutändan. Efter Hood River åkte vi tillbaka till skolan och mötte upp Payton och vi kollade när killarna spelade baseball tills det ösregnade och vi åkte hem. Tyvärr förlorade dom .. 
Idag har det varit en vanlig dag och inget speciellt har hänt. Efter skolan var det träning och vi övade på våra hand offs och jag övade på starts with blocks. Vi har tävling imorgon så blir en lång dag och kall då det tydligen ska regna imorgon.. 
Efter skolan pluggade jag och gjorde klart min us history som ska vara klar på torsdag men är inte hemma imorgon så gjorde den idag istället. Kollade även ett avsnitt av prison break och packade min väska inför imorgon och nu ska jag sova och ladda inför imorgon! 
Bilder från i lördags, en förälder i laget tar bilder varje tävling och har en sida på Facebook där han lägger upp bilder :) så dom är tagna därifrån ! Gonatt ❤️
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback