I'm back!

I'm back!! Har inte haft tillfället att blogga när jag var i New York då jag inte hade något internet. Tänkte berätta lite kortfattat om vad vi gjorde. Vi lämnade White Salmon söndag vid 15 tiden och åkte till Portland och åt middag innan vi begav oss till Portlands flygplats. Vi lyfte vidd 20 tiden och flög upp till Seattle och den resan tog 40 minuter.. Vi hade en lay over i Seattle på två timmar och resan till New york tog runt 5 timmar och jag sov mesta dels utav den flighten vilket var skönt. När vi landade i New york så var det snö blandat regn. Vi åkte till Lägenhet och lämnade av våra saker och gick sedan ut och åt frukost. Under veckan har vi besökt statue of Liberty, Ellis Island, empire state building, Rockefeller center, times Square och vi gick på en broadway show som hette Kinky Boots väldigt bra och rolig! Vi besökte även Brooklyn och gick över Brooklyn bridge. Spenderade även tid i Central Park där vi även såg Tina Fey! Har haft en väldigt rolig vecka och ett väldigt bra springbreak! Kom hem sent lördags kväll vid 1:30 på morgonen, Igår (söndag) kollade jag tv, packade upp mina saker och var ute och spelade fotboll med Jackson en stund på eftermiddagen, bra väder igår runt 18 grader. Vi åt grillat kött till middag och vi gjorde även hemma gjord glass. Vi hade sedan en familjekväll då vi kollade film som vi gör dom mesta söndagarna tillsammans. Vi kollade på saving Mr. Banks vilket var en ganska hyfsat film om Walt Disney och filmen Mary Poppins.
Idag var det tillbaka till skolan igen, var kul att se alla vänner igen och prata om lovet. Varit ganska varmt idag.. runt 23-25 grader så track var ganska jobbigt att springa idag. Annars har dagen varit bra, skönt med lite värme! Nu ska jag kolla ett avsnitt av blacklist då jag är klar med min historia!
Världens bästa lillebror fyllde 9 hela år idag! Börjar bli stor nu, var lite ledsen att jag inte kunde vara där och fira honom men får fira han i sommar!
Här kommer lite bilder som summerar mitt lov!Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback