Okej dag

Har haft 11 underbara dagar med min familj! Min 18-årsdag är något jag inte kommer glömma, hade jätte trevligt och mina närmsta vänner var där och firade med mig. Idag gick jag upp vid 6:30 och fixade iordning mig och åt frukost. Vid 7 tiden gick jag upp till lägenheten där pappa och mamma och mina syskon sov.  Jag spenderade 40 minuter med dom innan jag var tvungen att säga hejdå till dom för andra gången. Just nu är dom påväg till Sverige! Var jätte kul att träffa dom igen efter 6 månader ifrån dom men ledsen att dom var tvungna att åka hem igen. Ser dom i Juni igen!
Skolan idag var kort, vi hade 12:05 release så vi hade bara fyra lektioner idag pågrund av utvecklingssamtal denna veckan. Jag hade mitt utvecklingssamtal idag efter skolan sålt värdmamma åkte med mig och jag fick sitta och förklara hur allt gått under året med skolan och mina betyg. Det tog bara 15 min så hade inte speciellt mycket att säga. 
Vid 15-tiden hämtad Payton upp mig och Allie och vi åkte till walmart och de köpte lite alla hjärtans dag presenter till sina pojkvänner. På kvällen kollade vi på PLL och kollade även på hockey matchen Sverige-Tjeckien som min värdpappa spelade in för mig. GO SVERIGE! :)
Nu ska jag kolla ett avsnitt av Gossip Girl och sedan sova. 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback