Valentines day

Idag var det alla hjärtans dag och alla amerikanare gick verkligen in för det! Fick godis utav vänner och många flickor i skolan gick runt med röda rosor. 
Första perioden som jag hade var accounting då vi startade med 2nd perioden då det var jämna klasser idag. Jag gjorde klart mitt prov och det gick bra! Resten av dagen var det bara genomgångar i mina klasser.. Våran klass fick sluta 10 min tidigare än alla andra då det serverades varm choklad i A-court då det är student Month denna månad så nästa vecka får vi kakor och cupcakes och veckan efter det är det pannkaks frukost i skolan! 
Efter skolan så åkte vi hem och Juliet och Matt (allies pojkvän) kom över. Vid 14-tiden åkte jag och Juliet ner till Hood river och fikade och gick även och kollade i dom få affärer som vi har. Jag köpte en långkjol, en liten Valentines present till mig själv! Jag och Juliet åkte sedan hem till henne och kollade på ett avsnitt av Bates hotel, ganska bra faktiskt! Hon skjutsade sedan hem mig. När jag kom hem så stod det en bukett blommor på mitt skrivbord från Shelly! Väldigt gulligt! 
Har kollat på OS med Shelly nu på kvällen då Allie var på bio med Matt och Jason och Jack tog husbilen och åkte upp till Mt, Hood. Vi tjejer åker upp imorgon bitti! Vi har en 3-dagars helg då det är presidents day på måndag så vi är lediga! 
Just nu sitter jag och kollar på Mary Poppins, älskade den filmen när jag var liten! ❤️ 
Hoppas ni alla hade en bra alla hjärtans dag❤️


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback