4 days!!

Igår var en lååång dag! Natten från sön-mån sov jag inte speciellt bra, jag vaknade vid 2 tiden och hade väldigt ont i huvudet och jag var dum nog att inte gå och ta en värktablett. Jag var vaken i två timmar då jag inte kunde somna.. Gick upp 6:30 för att duscha och sedan åka till skolan. Skolan hände inte mycket, då det var första dagen på semester 2 så gick dom igenom kurs uppläggningarna igen. Jag begärde även ledighet så att jag kan vara borta nästa vecka. På kvällen åkte jag och Allie och kollade när killarna hade basket match, tyvärr förlorade dom med 10 poäng..
Idag var det skola och på lunchen så åkte jag och Katherine och köpte kaffe hos hennes mamma. Hennes mamma äger a coffee shop named Bubbas. Yearbook kunde vi inte göra mycket då internetet låg nere hela dagen igår och idag. Efter skolan så har jag pluggat, försökt göra klart mina US history assignments innan jag lämnar på lördag. Vill inte släpa med min bok på typ 2 kg.. Har två assignments att göra klart men det ska jag nog kunna fixa imorgon. Läxorna här är inte speciellt svåra men dom tar väldigt mycket tid! Imorgon är det early release 1:40 pm ! Just nu sitter jag och lyssnar på country Music och ska förmodligen gå och kolla Tv en stund.
4 dagar till San Diego!!
Är så sjukt glad och stolt över mig själv att jag valde att åka på detta år, jag har växt enormt som person och lärt mig så mycket om allt möjligt. Känns verkligen som jag har hittat mig själv.
Nu ska jag kolla tv en stund, ciao!
Några frågor? svarar gärna på frågor!
Bild innan Winter formal!
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback