GO SEAHAWKS

Mina blogginlägg blir mer eller mindre varannan dag nu mera har jag märkt. Vissa dagar har jag ingen ork att blogga och andra dagar glömmer jag helt av att blogga.. Livet här borta blir en vardag och man har en rutin.
Igår (söndag) så åkte jag och Allie till skolan vid 11 tiden för att ta ner dekorationerna från Winter formal och det oss ca en timme. Jag pluggade mestadels utav förmiddagen då vi har finals denna veckan, ser inte direkt fram emot det.. På kvällen kollade vi på Seattle seahawks mot 49:ers och seahawks vann! (blue pride!) Så seahawks spelar mot Denver Broncos i superbowl om två veckor. Spelade även fifa 13 med min värdbror och värdpappa på Wii.
Idag var vi lediga från skolan för att det är en helgdag då det är martin luther king day. Så denna veckan går jag bara i skolan tis-tors och jag har finals på onsdag och torsdag vilket innebär att man har slutprov och det är slutet på min första termin på high school så halva skoltiden är över. På fredag är vi lediga också på grund av att det är en dag för lärarna att rätta prov och också för att det är slut på första terminen. Min dag har bestått av plugg av majoriten av dagen.. har skrivit anteckningar för mitt US history prov som vi får använda. Det är inte speciell svårt men väldigt time consuming.. så tar fruktansvärt lång tid. Jag tog en paus då jag facetimeade med familjen hemma och på söndag så åker dom till USA! Jag får träffa dom om 12 dagar! Är så excited att få se dom igen! Dom kommer spendera fyra dagar i San Fransisco och sedan på torsdag åker dom till San Diego och på Lördagen åker jag och spenderar en hel vecka med dom. Vi flyger sedan tillbaka till Portland och dom spenderar fyra dagar här i White Salmon. Min födelsedag är om 3 veckor då fyller jag 18! Inte för att 18 betyder så mycket här borta då det är 21 som gäller här. Jag är glad att få spendera min 18 års dag med min amerikanska och svenska familj samt mina amerikanska vänner.
I slutet av februari så börjar track season som jag har bestämt mig för att göra och då blir det träning 5 dagar i veckan snacka om att jag kommer bli vältränad!
Som sagt så ser jag fram emot att åka till San Diego för att spendera tid med min familj och att få komma till lite värme då det är hyfsat väder där nu! 
love and hapiness to you all!
 
  Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback