Skidåkning

I fredags var vi ju lediga från skolan så på eftermiddagen åkte jag och Juliet ner till starbucks i Hood river och sedan gick vi på bio. Vi såg the nut job, det var en okej film men inte den bästa jag sett. På kvällen åkte jag och min värdfamilj upp med husbilen till Mt Hood. Igår och idag har vi åkt skidor, är väl inget super bra skidåkningsväder då det är sol och ganska varmt runt 50 F .. Så ganska smält och lös snö. 
Idag anlände min familj till USA, dom är i San fransisco tills torsdag och då flyger de ner till San Diego och jag möter upp dom där på lördag! 
Imorgon är det tillbaka till skolan och mitt schema är lite ändrat med inte speciellt mycket: 
1st: choir
2nd: accounting
3rd: TA ( teachers assistent) 
4th; US history 
5th: yearbook
6th: language & literature 
7th: web design 
New week new experience! ❤️

Åh är du också med i yearbook? Har ni också mycket att göra just nu? Vi har hur mycket som helst att få klart tills på fredag, alla klubb-sidor... :) Hur har du det?

Svar: Hej! Ja jag bytte till yearbook 2nd semester, har bara haft det i två dagar ;) Vårat internet har legat nere på skolan i 2 dagar så har inte kunnat göra mycket alls... Jag har det jätte bra, trivs väldigt bra! vill inte ens tänka på att jag måste lämna alla underbara människor :( På lördag flyger jag till san Diego för att möta upp mina föräldrar från Sverige! Inte sett dom på 6 månader.. ska bli kul att se dom igen! So excited as we say ;) Hur har du det? <3
Sofia

2014-01-29 // 03:59:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback