Snöig helg

Hejsan svejsan! Mina inlägg på helgerna är inte dom bästa då vi nästan varje helg åker upp med husbilen till mt Hood och åker skidor. Jag har inget internet där uppe så därav inga inlägg. 
I torsdags natt blåste det och regnade väldigt mycket här och även på fredagen. På fredagskvällen åkte vi upp med husbilen till Mt Hood. På natten så blåste det och regnade väldigt mycket så inte mycket sömn den natten.. På lördags morgonen så ändrades regnet till snö och snöade hela dagen.. Det var väldigt blåsigt både igår och idag så det blev ingen skidåkning denna helgen. Igår byggde vi snögubbe och igloo och idag gick jag och Allie på en promenad i en halvmeter snö i snö skor typ (snowshoes) det var kul och väldigt jobbigt att gå i. Nu är vi hemma och jag ska kolla tv. Får se om jag ska ut och äta frukost imorgon innan skolan. 
Allt är super här borta och om tre veckor så flyger jag ner till San Diego för att möta upp min familj! Ska bli kul att se dom igen efter 6 månader. Gillar verkligen mitt liv här borta och jag lär mig mycket hela tiden, har helt underbara vänner här borta. Är så himla glad att jag bestämde mig för att åka på ett utbytesår! ❤️ 
Puss och kram 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback