Going away party + camping

Har varit mycket denna helgen! I lördags hade vi going away party för mig, jag gjorde även svenska hemmagjorda köttbullar! Många vänner dök upp och även mina coacher i Track. Vi åt mat och spelade lite fotboll och sedan senare på kvällen hade vi en bonfire och hade det allmänt trevligt! Kommer sakna många underbara människor härifrån men vet att jag kommer komma tillbaka! 
På söndag hämtade Jasemine upp mig och Allie och vi åkte ner till en liten strand och mötte upp Juliet och Kathrine. Vi åkte sedan hem och kollade på USA-Portugal. Vid 19-tiden åkte vi till stället där vi skulle campa, min värdpappa äger land då hand företag är "lumber CO." Så vi var på deras land precis vid rivern. Hade en kul kväll med tjejerna! Idag åkte vi alla och åt frukost i Hood river efter vi packat ihop tältet och lämnade av saker hemma. Jag har även packat majoriteten av alla mina saker men ska göra några justeringar imorgon. På eftermiddagen/ kvällen åkte vi till fotbollsträningen och jag sa hejdå till några till kompisar och min fotbolls coach. Jag fick min Jersey (4) av min coach som minne från säsongen och vi fick även glass. Kommer sakna att spela fotboll med dom. 
Vi åkte ner till Hood river och åt sushi till middag och min värdfamilj gav mig en minnesbok med bilder som de tog under året.. Det drar sig mot sitt slut nu,,   ❤️Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback